Beoordelingen van Ristorante Vesuvio Castricum

Recente recensies van Ristorante Vesuvio Castricum

5 sterren na 26 reviews

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vers en ambachtelijk, de kwaliteit van de ingrediënten is heel hoog.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde maaltijd en op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Prima eten, goede temperatuur. Jammer dat ik had gevraagd geen paprika bij Scalopina te doen niet is gehonoreerd.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne, vers en super smaakvol! Op tijd bezorgd, met als verrassing een flesje bier, wat leuk!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd keurig binnen de tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Eten was weer heerlijk!!!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je proeft dat de pasta’s zelf gemaakt zijn. Heerlijk!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, nog prima warm, en keurig op tijd bezorgd. Van harte aanbevolen!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben supergenoten van een carpaccio gevolgd door garnalen uit de oven met ravioli. Alles vers en ondanks het bezorgen was het heel goed warm. Dank u wel!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader ! Hier gaan we zeker vaker bestellen

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd en méér dan lekker gegeten!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we het kennen....geweldig lekker en geweldige service..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten, op tijd klaar. Super blij met ons avondeten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Aanrader!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte heerlijk, en het was thuis nog steeds warm! Ik woon in limmen ong. 10 min. rijden. Een aanrader!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd opgehaald. Alles lekker warm. Vooral de ossenhaas was erg mals.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, we hebben qua hoeveelheid de andere helft van het hoofdgerecht de volgende dag opgegeten, het was dus meer dan genoeg !

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse produkten , echte italiaanse smaak

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald, bij binnenkomst rook het heerlijk en restaurant is mooi ingericht. De mensen zeer vriendelijk en het eten was onwijs lekker!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten, goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar!